Suntem deja o populație importantă de indivizi interesați de un stil de viață sănătos, atât pentru oameni, cât și pentru planetă. Internetul (în special Facebookul) ne-a ajutat să ne întâlnim, să ne încurajăm și să ne susținem reciproc. Trebuie să mergem mai departe și să ne întâlnim în persoană, pentru că pe internet comunicarea e limitată, uneori sunt chiar favorizate pozițiile antagonice.

Ca loc de desfășurare, cel mai potrivit este să ne întâlnim în aer liber, într-un parc, sau într-o pădure, să stăm pe iarbă și să socializăm. Ca să nu ni se facă foame, fiecare poate aduce fructe, pe care să le împărțim cu ceilalți.

Anul acesta Vegfest 2017 se desfășoară între 19-25 iunie, iar eu sunt responsabil cu organizarea Fruitluck – Șezătoarea cu Fructe. Așadar pe 24 iunie, Sâmbătă, propun să ne întâlnim într-un parc ales de comun acord, în fiecare oraș din țară. Nu este nimic organizat central. Nu va exista nimic amenajat în parcurile alese pentru acest eveniment. Avem nevoie doar de un mediu online pentru a comunica și stabili mai exact locul și ora întâlnirii.

Pentru început voi face o pagină eveniment pe facebook, comună pentru toate orașele. Acolo vom discuta chestiunile generale, iar apoi vom face câte un eveniment pentru fiecare oraș în parte.

https://www.facebook.com/events/1446589555379088/

Eu voi fi prezent la evenimentul din București. Dacă există întrebări, cel mai potrivit este să fie puse pe pagina evenimentului. Dacă este necesar, e posibil să fac un clip live în care să răspund în direct la întrebările voastre.

PS. da, tipa din imagine va fi prezentă la eveniment, tot cel din București. 🙂

foto: Cristian Bucur
grafică: Ana Croveanu

Pin It on Pinterest