Patronează-mă

Am început să scriu la blog și să fac clipuri încă din 2013. De atunci am făcut câteva sute de articole și clipuri despre stilul meu de viață, pentru a-i influența și pe alții să-l adopte și să se simtă la fel de bine ca mine. Acum, un nou tip de interacțiune mă atrage. Patreon este un mediu în care creatorii de conținut pot fi susținuți financiar de către cei care-i urmăresc. Patronii pot contribui cu mici sume lunare sau pe fiecare creație în parte, facilitând astfel independența financiară a proiectului.

De ce cu plată?

Implicarea financiară va fi benefică de ambele părți, pentru că:

  1. Responsabilizează ambele părți. Eu voi fi obligat să produc constant materiale comprehensive, susținute de studii de specialitate. Voi, cei care mă susțineți veți fi mai serioși în demersul vostru spre un stil de viață sănătos, pentru că sunteți implicați financiar. Mulți cunosc deja teoria, dar nu au disciplina să o aplice.
  2. Suma lunară de la Patreon îmi va asigura o independență financiară mai mare, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru a mă ocupa de proiectul Haplea Fructaliu, mai mult timp pentru a scrie și produce clipuri, pentru cercetare și pentru cascadorii de anduranță.
  3. Dacă suma devine considerabilă, pot extinde cercetarea, organizând analize extinse ale corpului meu, documentând mai serios ceea ce se întâmplă în organism pe o astfel de dietă și stil de viață.

Am început în februarie 2018 să pun articole pe Patreon și după 4 luni, am ajuns la 67 patroni, ulterior la 100, ceea ce e încurajator. Le mulțumesc enorm tuturor celor care au contribuit la proiect până acum.

În perioada următoare intenționez să revizuiesc o serie de articole vechi, să le îmbunătățesc, să le susțin cu studii și să le public pe Patreon. Patronii vor avea tot timpul răspunsuri la întrebări, în legătură cu aceste articole.

Dacă credeți în acest stil de viață cu o dietă bogată în fructe, cu multă mișcare (mers, alergare, gimnastică), cu meditație, relocalizări la tropice pe parcursul iernii, e timpul să-l susțineți și să-l facem o realitate pentru cât mai multă lume.

https://www.patreon.com/calinbarbarul