Am scris un articol pe Patreon despre cum ne îmbătrânesc și ne omoară caloriile goale și care ar fi soluțiile problemei. Articolul e disponibil pentru toată lumea, nu doar pentru susținători. Sunt informații importante, pe care publicul larg ar trebui să le știe. Apoi doresc ca lumea să vadă diferențele dintre articolele pe care le scriu pe blog și cele de pe patreon. Articolul are 2300 de cuvinte și 17 referințe la studii de specialitate.

Pentru că sunt pasionat de nutriție și o alimentație sănătoasă, încerc să-i informez pe cei care nu au atâta timp sau răbdare ca mine pentru a face săpături prin articole științifice.

Avantajul de a deveni susținător Haplea este că numărul articolelor de acest gen va crește, el fiind acum de 4. De ce ai plăti pentru o informație care e deja disponibilă gratuit pe internet? Pentru că datele trebuie căutate, apoi centralizate și puse în concordanță cu abordarea personală. Pe web se găsesc o serie de informații reci, impersonale, scrise de persoane necunoscute. Dacă datele vin într-o formă structurată de o persoană pe care o cunoști, a cărui rezultate în urma stilului de viață sunt transparente și bine documentate, atunci ele sunt mai credibile și acceptabile.

https://www.patreon.com/posts/17333180