A trecut un an de la revenirea în București. Încă un an petrecut în metropola aglomerată, agitată și murdară. Îmi pare prea mult. Orașul acesta e atât de departe de ceea ce sunt eu acum, încât vibrăm împreună într-o disonanță continuă. E momentul să mă mut într-o altă zonă, încercând să compensez virtual lipsa mea din oraș.

Elevii de la chitară pot continua lecțiile cu mine pe skype, iar pe youtube voi pune clipuri de la concerte. Zona în care mă mut este foarte frumoasă și voi posta periodic articole despre viața mea într-un loc inedit pentru mine.

După cum v-am obișnuit, avem și concurs. Primul care ghicește zona în care mă mut, primește cadou un CD Color.
(cei care știu deja sunt rugați să se abțină 🙂 )
Editare ulterioară: cum după o zi de concurs nu a ghicit nimeni, trebuie să dau niște indicii suplimentare, pentru că eu chiar vreau să dau CDul 🙂
1. locația nouă NU este în România;

2. zona este apropiată și de munți și de plajă (mare/ocean);
Fiecare are dreptul la o singură încercare în care trebuie să menționeze țara și zona (ex Nordul Japoniei). Concursul se oprește când cineva nimerește cele două necunoscute. Dacă nu nimerește nimeni în 3 zile, câștigă cel care a ghicit primul măcar țara.

A câștigat Adriana Popa concursul, cu răspunsul: „sud-estul Frantei, Alpii maritimi”.
Așadar plec din București în provincie, adică în regiunea Provence-Alpes-Cote d’Azur, France :))
Am ales zona pentru că are munți (pe care pot să alerg), plajă (nu se poate fără plajă), drumuri bune și șoferi prietenoși (perfect pentru ciclism), ierni blânde, fructe din belșug (corcodușele lor sunt smochinele și persimmoanele).
Iar familia mea de acolo mi-a făcut o ofertă pe care nu o puteam refuza.

 Sâmbătă, pe 20 septembrie, va avea loc probabil ultimul concert înainte de plecare:

bigmamou-september