00:31 salutare din nou ! calin, ceai bei? zicea dr. Virgiliu Stroescu ca e recomandat doar 1-2 cani pe zi de ceai, mai ales ca ceaiul e bun ca medicament pentru diferite afectiuni… dar, vin? si ulei (masilne, floarea soarelui) presat la rece, nu foarte procesat industrial, folosesti cumva? o parere despre toate acestea, daca se poate. multumesc 🙂

03:50 salut!calin ,tu consumi fructe deshidratate?sau ai consuma in cazul in care nu ai avea acces la fructele proaspete?ms frumos:)

05:06 Salut. Imi plac filmele pe care le faci de cand te-ai relocat in Sri Lanka, sunt frumoase si contin informatii interesante nu doar pentru impatimiti, o invitatie si o sursa de inspiratie pentru un stil de viata interesant. In mod deosebit imi place zgomotul de fond, pasarelele care se aud neincetat.
Incerc sa contribui si eu cu o intrebare: Cat timp dedici intr-o zi pregatirii, procurarii si consumarii hranei? Cand zic pregatire ma refer la conceperea listei probabil destul de documentata si consistenta. Cam cum arata programul tau zilnic in Sri Lanka?

06:51 Buna! Sunt vegana de 8 luni si mananc aproximativ raw til 4, in principiu din cauza climei mai reci care ma trage catre mancare gatita, calda, insa fructele sunt pe primul loc si la mine 🙂 Insa recunosc ca motivul pentru care am devenit vegana este de natura etica, iar pe locul doi este mediul inconjurator; sanatatea vine doar ca bonus pentru mine. Asadar sunt curioasa care e perspectiva ta asupra veganismul etic 🙂

09:58 Salut! Intrebare: ptr un pretins vegan care se confrunta cu oboseala, somnolenta si o alimentatie vegana „dupa ureche”, ce recomanzi a pune accent ptr a scapa de starea de permanenta oboseala. Recunosc ca nu fac decat sportul stand pe scaun in fata pc-ului. Inteleg ca ptr a face creierul ceva mai vesel e sa-i dam glucoza multa. Ce surse bogate in glucoza recomanzi? Multumesc!

10385136_676568192398801_16

Pin It on Pinterest