În luna august 2020, am atins un maxim de 167 patroni. E vorba de oameni care mă susțin financiar în mediul Patreon, cu sume lunare de 1$, 3$, 5$, 15$, sau mai mult. Pentru ce plătesc acești oameni? Bănuiesc că cei mai mulți plătesc pentru informațiile pe care le ofer, iar alții plătesc doar pentru ca eu să exist. Sunt oameni cu interese similare cu ale mele.

Pentru că mediul Patreon seamănă un pic cu cel al unei rețea de socializare, informațiile nu sunt atât de ușor de găsit. E ca și cum ai căuta pe Facebook o postare de-a mea din aprilie, 2017. E dificil. Așa că se impune o pagină în care să ofer atât linkuri către toate articolele exclusive pentru mediul Patreon, dar și o descriere clară a nivelurilor de cotizații și ce oferă ele.

Pentru că oamenii îl susțin pe „Călin Barbarul”, eu tind să numesc mediul patreon drept „cercul restrâns barbar”. Deși cuvântul „Barbar” te duce cu gândul la violență, la lipsa manierelor sau la o stare generală de înapoiere, eu văd noțiunea altfel. „Barbar” era denumirea dată de lumea greco-romană tuturor celor care nu făceau parte din lumea lor. Însă eu aș extinde denumirea și aș spune că „barbar” înseamnă tot ce este în afara statului și a civilizației. Barbarii erau cei ce trăiau liberi, fără a fi constrânși de puterea statului, fără a se conforma regulilor impuse arbitrar.

  • Interesul statului e să te hrănească cu hrană procesată, făcută din cereale, cât mai ieftin de produs, cu un timp cât mai mare de stocare. Interesul meu e să mă hrănesc cu alimente neprocesate, cât mai sălbatice, fructe, legume, carne.
  • Interesul statului e să te țină într-un loc, pentru a te controla cât mai bine. Interesul meu e să fiu un nomad, să-mi schimb periodic locul, în funcție de resursele pe care le caut.
  • Interesul statului e să fii cât mai slab fizic, pentru a nu opune rezistență și pentru a fi dependent de mașini pentru a te deplasa. Interesul meu e să mă mișc cât mai natural și să maximizez capacitățile propriului organism.
  • Interesul statului e să te taxeze cât mai mult. Interesul meu e să evit pe cât posibil taxarea. Nu prin evaziune, ci prin contabilitate creativă și prin stabilirea unor ancore în diverse paradisuri fiscale.
  • Interesul statului e să-ți distragă atenția cu tot felul de zorzonele, pentru a fi total confuz și dezorientat. Interesul meu e să mă focalizez pe „aici și acum”.

Prin informațiile pe care le ofer, încerc să lucrez la libertatea individului, la dependența sa cât mai mică față de puterea statului, iar această libertate se câștigă cel mai eficient prin informare.

Deocamdată, informațiile prezentate sunt aproape exclusiv despre nutriție, pentru că oamenii sunt pe bună dreptate interesați cel mai mult de acest subiect. Substanțele pe care le ingerăm în fiecare zi sunt cele care ne pot transforma în persoane puternice și sănătoase sau în indivizi fără energie, bolnavi și ușor de manipulat. Odată ce alimentația va fi fost rezolvată, vom avea puterea să gândim corect și să acționăm în celelalte domenii menționate, dar dacă vom continua să ne hrănim cu cereale, leguminoase, uleiuri vegetale ieftine și crucifere, nu vom ajunge prea departe.

Niveluri de susținere pe Patreon

1$/lună – Un Curios

În calitate de „curios”, vei avea acces la articole complete și materiale exclusive, indisponibile pe alte medii. De fapt, majoritatea articolelor de pe patreon pot fi văzute din această ipostază.

De obicei, aceste materiale sunt informații brute despre stilul meu de viață (alimentație, sport, locul în care locuiesc, meditație, etc…), fără a fi foarte structurate și fără prea multe explicații despre alegerile pe care le fac. Mai pot apărea articole tehnice despre anumite subiecte de care sunt interesat în prezent, articole ce necesită o documentare extinsă înainte de a fi scrise.

Atenție, prezența în cercul „curioșilor” nu presupune răspuns automat la toate întrebările.

3$/lună – Barbar

„Barbarii” primesc răspunsuri la orice întrebări și comentarii pe tema cărții „8 Principii În Favoarea Metabolismului”. Astfel, „barbarii” beneficiază de consultație nelimitată prin mesaje sau comentarii, în limitele subiectelor discutate în carte.

Barbarii vor avea acces la capitolele cărților următoare, pe măsură ce vor fi scrise, la fel cum s-a întâmplat în cazul cărții „8 Principii…”. Actualmente lucrez la o carte despre cum poți trece iarna în siguranță fără efecte grave asupra sănătății.

Firește , „Barbarii” beneficiază de toate avantajele menționate la „Un Curios”. În general, susținătorii de la un nivel superior beneficiază de avantajele nivelurilor inferioare.

5$/lună Șef de Trib

„Șefii de Trib” beneficiază de toate avantajele menționate la „Un Curios” și „Barbar”, având capacitatea de a propune noi teme de discuții pentru articolele și cărțile viitoare.

15$/lună Khan

Un „Khan” beneficiază de toate avantajele menționate la „Un Curios”, „Barbar”, „Șef de Trib”. Un „Khan” primește consultații nelimitate prin email /mesaje PE ORICE temă și subiect.

30$/lună Rege

„Regele” beneficiază de toate avantajele menționate în eșaloanele inferioare, în plus primind o consultație telefonică de 45 de minute.

100$/lună Împărat

„Împăratul” beneficiază de toate avantajele eșaloanelor inferioare, în plus primește o întâlnire față în față cu mine, sau pe skype, dacă întâlnirea fizică nu e posibilă.

500$/lună Zeu

Un zeu beneficiază de toate avantajele eșaloanelor inferioare plus imensa mea uimire că exită cineva care investește atât de mult în mine.

Lista Articolelor pe Categorii

ProMetabolism
Metabolism ridicat = sănătate și longevitate?
Oxigen – când mai puțin înseamnă mai mult
Clasificarea deficiențelor
Arderea Grăsimilor – Un Sport Periculos
Magneziu – capitol integral – 8 Suplimente Necesare În Traiul Urban
Deficiența de Magneziu – Tinnitus – povestea mea

Dietă:
TehnoFrugivor 5.0 – Cazeină A2 – Selecția Aminoacizilor – Câh Amidon
TehnoFrugivor 4.0 – 80/10/10 revizuit
TehnoFrugivor 2.0 contra iernii din Brașov
Detalii despre cel mai nou stil de viață, ce include alimentație, suplimentare și alte trucuri pentru a face față iernii din 2019.
TehnoFrugivor 2.0 – iarnă Brașov – modificări după analize
Mici modificări la precedentul articol, după ce mi-am făcut analizele.
TehnoFrugivor – Dietă Nouă – Nou Stil de Viață
După abordarea dietei prometabolice, iunie 2019.
Dieta ProMetabolism la Tropice (varianta Sri Lanka)
Februarie 2020.
Ce mănânc, ce suplimente, ce exerciții – varianta Balineză (tropice, Indonezia)
August 2019.
Ce mănânc acum și de ce
Varianta Iulie 2019, înainte de a mă relocaliza la tropice.
Creșterea metabolismului în 5 zile
Imediat după descoperirea diete prometabolice.
Dieta Carnivoră – experiment 6 săptămâni
O concluzie după experimentul meu cu alimentația exclusiv carnivoră.
Ghid Dieta Carnivoră
Un ghid pentru cei care doresc să încerce dieta carnivoră în condiții mai sigure.
Dieta Carnivoră – experiment încheiat după aproape 6 săptămâni
A 4-a săptămână pe noua dietă – cea mai proastă de până acum
Feedback – Dieta Nouă – 3 săptămâni
Feedback – Noua Dieta – 18 zile
Experiment Dietă Nouă
rs174537 TT mă plasează mai mult în zona „carnivoră”
Oxalații – Răzbunarea Plantelor
Dieta Care Simulează Postul
Cum am ales Coca Cola și lapte într-o călătorie cu mașina?
Uneori, alegerile mele par ciudate. În acest articol explic cum coca cola și laptele pot fi o alegere optimă în anumite situații.
Lapte În Indonezia
Despre laptele disponibil în Indonezia.

Despre diete
Tactici pentru Slăbit
Dieta de Eliminare
Ești adaptat la dieta vegană?

Stil de Viață
Update – Dietă – Stil de Viață – Rezolvarea Problemelor
Scriu deseori update-uri despre cum arată dieta mea într-un anumit context și cu sunt rezolvate problemele cu care mă confrunt. Varianta iulie 2019.
Am donat sânge – ar fi benefic s-o faci și tu 🙂
Despre beneficiile donării de sânge.
Lumină Roșie = Pro-Metabolică
Despre avantajele expunerii la lumina roșie, în special pe timpul iernii.

Analize
Analize de Sânge (noiembrie 2019) + interpretare
Analize de Sânge (decembrie 2019) + interpretare
Un articol care arată ce analize de sânge sunt importante pentru mine, ce cifre am eu și cum se compară ele cu analize trecute.

ADN
ADN Ancestral European
Etnicitatea mea – Estimare Ancestry.com
N-am fost niciodată vegan – scrie în ADN

Cum alegem fructele
Top Fructelor – Mai 2019 (Piața Obor – București)
Topul Fructelor pe luna Aprilie 2018
Clasament General – Fructe – Aprilie 2018 (update)
Top Fructe – Piața Sudului – București Aprilie 2018
Top Fructe – Piața Obor – București Aprilie 2018
Top Fructe – Piața Sudului – București Mai 2018
Pesticide artificiale și naturale – ghidul frugivorului

Probleme
Parazit-had – războiul sfânt contra paraziților
Tinitus – o posibilă rezolvare
În perioada vegană am dezvoltat tinnitus, un fel de fâsâit continuu în urechi. Acest articol arată o posibilă cale spre rezolvare. De atunci, dieta prometabolică mi-a coborât nivelul tinnitusului la cote ce nu deranjează decât rar.
De ce nu poți mânca fructe ca Haplea
220 000 miligrame de Vitamina C în două zile În luptă cu SIBO, Candida și alte animăluțe

Diverse
Evoluția Umană – Cronologie

Sport – Mișcare
Program Fitness – vara 2019
Kamikaze – Semimaraton București mai – 2019
La un pas de podium (la categorie) în cursa de 10k
Programul de antrenament iarnă 2018-2019
Alergare pentru slăbire?
Alergare – Programul Meu De Antrenament – după Jack Daniels
Alergare – Programul Meu de Antrenament – Update

Medicamentație / Suplimentație
Vitamina C – cel mai probabil ești deficient
Supliment Tiroidian (T3/T4) – simptome – dozaj
Liothyronine sodium T3 – sunt impresionat
Despre suplimentarea cu hormoni tiroidieni.
Cură Antibiotice 15 zile
Despre cura cu antibiotice, pentru a ține sub control flora bacteriană dezvoltată în timpul raw veganismului.
Vitamina D

Sindromul intestinului permeabil – leaky gut

Politica Vizelor în Asia de Sud Est
Un articol despre costurile vizelor în Asia de Sud Est pentru a decide care e cea mai potrivită țară pentru un sejur extins la tropice.

Avantajele unui hotel de 5 stele pentru creșterea productivității
După experiența mea la hoteluri de 5 stele de la tropice, am remarcat avantaje pentru creșterea productivității.

Apă
Apă – câtă, cum și de care
Filtru cărbune activ pentru distilator
Mizeria din apă

Călătorii
Mutare Temporară în Sri Lanka – toate detaliile

Dacă sunteți interesați de aceste articole, precum și de activitățile mele viitoare, vă aștept pe Patreon.