Cum obții informații de la Călin Cyfer

Cum obții răspunsuri la întrebările tale despre nutriție și un stil de viață natural de la Călin Cyfer (situl web, pagina, canalul youtube, persoana)? Am scris până acum câteva sute de articole și am făcut câteva zeci de clipuri youtube cu informații despre stilul meu de viață frugivor, alergare, veganism, călătorii. Totuși, există oameni care nu știu să folosească această resursă pentru a obține informații. Apelează la facilul mesaj privat cu o întrebare de obicei ambiguă, la care se poate răspunde în două, trei pagini.

Din păcate nu am timp să răspund la mesaje private, decât ocazional. Contrar aparențelor, am o viață aglomerată, cu multe proiecte în desfășurare. Să răspund la câteva zeci de mesaje private pe săptămână, cu informații câteodată redundante, despre care deja am scris sau vorbit, nu face parte din prioritățile mele.

În acest articol explic care sunt metodele prin care poți obține informații, urmând ca fiecare să aleagă ce i se potrivește.

 1. Căutare pe blog / canal youtube
  Am început blogul în 2013, iar canalul youtube în 2014, tocmai pentru că aveam o grămadă de mesaje private la care trebuia să răspund separat. Am făcut articole sau clipuri online despre subiectele cele mai importante, pe ideea să trimit doar linkuri către ele atunci când sunt întrebat.
  Pentru a căuta pe blog se poate folosi google, simplu cu căutarea „de la sine subiect” sau „calin cyfer subiect”. De exemplu cauți „calin cyfer b12” și vezi dacă există articole în care tratez subiectul. Mai bine țintit, se poate folosi căutarea „site://delasine.eu subiect”. În acest fel rezultatele vor avea doar pagini de pe acest blog.
  Același procedeu se poate folosi pe youtube. Se poate căuta pe youtube „calin cyfer subiect”. Sau mai specific, se poate accesa direct canalul youtube https://www.youtube.com/user/hapleafructaliu iar acolo există o căsuță de căutare în dreapta sus, prin care se caută doar în clipurile de pe canalul Haplea Fructaliu.
  Dacă informațiile nu au fost găsite, înseamnă că nu am tratat subiectul, sau subiectul poate fi inclus în alte articole/clipuri generaliste. Se pot încerca căutări înrudite. De exemplu în loc de „calin cyfer vitamina E”, se poate căuta „calin cyfer suplimente vegane”.
 2. Comentarii pe blog / canal youtube / pagină facebook
  Dacă informațiile nu există, sau sunt incomplete, sau nu răspund specific unei probleme se poate comenta în dreptul articolului/clipului cel mai apropiat de subiect. Așa pot vedea și alții întrebarea și pot răspunde, îmbunătățind astfel articolul. Mulți dintre cei care mă urmăresc sunt la fel de bine informați ca mine.
 3. Patreon
  Este un mediu cu care experimentez de curând. E vorba de un cerc restrâns de susținători DeLaSine.Eu în care poți avea acces plătind o sumă modică de minim 1$/lună. Astfel vei putea avea acces la articole private consistente și răspunsuri la întrebările în legătură cu ele. Vei putea vota subiectul articolului următor.
  De ce cu plată? Pentru că banii responsabilizează și sunt o măsură a calității serviciilor. În alte activități pe care le fac, nu contestă nimeni faptul că ele trebuie plătite. Asta înseamnă că activitatea mea e apreciată.
  https://www.patreon.com/calinbarbarul
 4. Consultație privată
  Ultimul nivel de interacțiune, este cel direct. Ofer consultații private, iar prin ele poți obține o linie directă către mine, pentru orice întrebare.
  http://delasine.eu/profile/consultatii-telefonice-despre-nutritie-naturopatie-detoxificare-si-fitness/

Sper că acest ghid ajută pe toată lumea să obțină informațiile căutate. Succes.