Alege-ți mediul sau mediile potrivite pentru a urmări detalii despre activitatea mea:

Instagram
O imagine face cât 1000 de cuvinte. Pe Instagram vei găsi poze întâmplătoare, făcute cu telefonul, fără descriere, sau cu o descriere sumară.

Strava
Cât mă deplasez, cât de repede și pe unde, poți afla de pe Strava, o rețea de socializare pentru alergători / cicliști. Deși nu mai alerg decât ocazional, încerc să merg pe jos oricând trebuie să ajung undeva. De obicei, informațiile GPS sunt însoțite de fotografii și descrieri sumare.

Facebook
Locul în care sunt cel mai activ, cu cei mai mulți urmăritori. Aici poți găsi fotografii, de obicei cu o descriere detaliată, sau idei care se pot exprima în câteva paragrafe.

Youtube
Încă nu m-am reapucat de youtube, dar e posibil să fac asta în viitorul apropriat, așa că poți aștepta momentul cu un subscribe pe canal.

Delasine.eu
Blogul conține idei care se pot exprima în articole de 1500-2500 de cuvinte.

Lista de știri
Țin foarte mult la lista de știri, pentru că e o legătură directă cu cei care mă urmăresc. Emailurile anunță apariția unui articol, sau fac o sinteză a perioadei recente, cu evenimentele care s-au întâmplat. Pentru a te înscrie, poți accesa prima pagină a sitului.

Patreon
Rețeaua pentru cei care mă susțin financiar. Aici sunt mai multe niveluri, cu diferite beneficii, de la accesul la articole nutriționale detaliate, la răspunsuri la întrebări, amănunte private din viața mea (în special experimente nutriționale), și consultații private prin email sau skype.
Prin susținerea financiară nu mă ajuți să-mi păstrez stilul de viață, ci încurajezi intenția mea de a-l documenta prin fotografii și articole detaliate, în care să-mi explic alegerile și care-mi sunt sursele de inspirație. Orice $ ajută.

Călin Cyfer (partea muzicală)
Website, Facebook, Youtube