00:40 Din experienta sau din ce ai auzit pe la altii spune-mi si mie ce poate manca un rawvegan care nu suporta gustul dulce. M-am saturat de salate, mi-e rau numai cand le vad.?

04:33 salut, in primul rand bine ca ai mai uploadat ceva, ma obisnuisem sa imi incep ziua cu un clip 🙂 in al doiea rand as vrea sa te intreb ce ne poti spune despre spirulina, ca supliment in dieta vegetariana/vegana? tu o folosesti? toate cele bune!?
06:35 Ce consideri mai nociv: carnea sau painea??
07:53 Salut, in legatura cu nuca de cocos. care este stadiul in care nuca de cocos este coapta? tu consumi acolo nuca intr-un stadiu incipient de coacere, fapt ce intra in contradictie cu conceptia ca fructele trebuie consumate coapte, sau stadiul de coacere este cel in care consumi tu acum nuca si cel in care majoritatea partii lichide s-a transformat in carne este practic un stadiu in care nuca este confiata? daca se poate sa argumentezi afirmatiile si cu trimitere la studii, multumesc. datorita continutului ridicat de fats, nuca de cocos trebuie consumata cu precautie. Cat de des si in ce cantitati trebuie consumata din punctul tau de vedere nuca de cocos matura (cea maro care se gaseste in romania). Ai reusit vreodata sa-ti procuri in romania nuca de cocos tanara, daca da de unde? Thx!?

brandtree

Pin It on Pinterest