0:36 Locuiesc in Romania.Nu imi permit fructe,legume bio si nici nu prea sunt.Asadar consum ce se gaseste prin piete sau supermarketuri.Cat e de nociva treaba asta?
http://delasine.eu/mai-putine-pesticide-cu-mai-putini-bani/
http://delasine.eu/obiectii-impotriva-fructelor-4-sunt-pline-de-pesticide/
https://www.youtube.com/watch?v=uAqqfvE_pDc
1:38 Personalitati de pe youtube ca Bananagirl sau Durianrider consuma cantitati uriase de zahar rafinat adaugat si spun ca nu e nici o problema pt ca au nevoie de calorii,carbohidrati.Ce parere ai tu?
3:21 Cum te intelegi cu vanzatorii? Se pot negocia preturile?
4:22 Mă atrage o experiență la tropice pe o perioada mai lungă… Pot închiria o casă izolată, cât de cât , cu internet și la ce prețuri s-ar găsi așa ceva ?
5:08 Am pentru tine o întrebare legată de muzică. Cât stai în Sri Lanka ce faci pe plan artistic? Ți-ai luat chitara cu tine? Ți-ai putea asigura un venit din muzică pe timpul șederii tale la tropice?
7:52 Apropo mai faci calisthenics sau te-ai profilat in totalitate pe alergat? Daca mai faci, cam ce programa saptamanala ai?
9:23 tin minte ca mai demult te vedeam cu ochelari in video-uri si la un moment dat, ti-am trimis o carte „Relearning to see”. Ai citit cartea respectiva si ai renuntat la ochelari sau e initiativa proprie? Te intreb pentru ca mai nou nu te mai vad cu ochelari
10:01 In ultimul rand vreau sa te intreb de durian… am fost si eu prin Sri Lanka si am mancat durian. Mie mi-a placut la nebunie, in timp ce altii erau oripilati de mirosul si gustul acestuia. Tie cum ti se pare? Pentru mine cel putin, are nota 10 din 10. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=wuh01KhGPmk
10:33 salut, calin. oare ne poti spune ceva despre somn? mai exact, cum si cat dormeai inainte si dupa schimbare? te poti trezi la orice ora vrei fara ceas? poti sa fii odihnit si cu 4 ore de somn? adormi in fiecare zi la aceesi ora? te trezesti somnoros sau nesomnoros?:)) multumesc !
12:47 Unde crezi ca vei locui prin toamna? Cand e cel mai bine sa pleci intr-o tara tropicala(anotimp)?

spumamarri

Pin It on Pinterest