Am văzut că mulți dintre voi s-au înscris pe Strava doar pentru a urmări Provocarea Postăvaru x100. Mulțumesc pentru susținere.

Vă recomand să nu fiți doar spectatori pe Strava, ci să începeți să o folosiți pentru îmbunătățirea propriului fitness. Nu e neapărat necesar un ceas performant cu GPS. Aveți nevoie de un telefon pe care puteți instala aplicația Strava. Eu am folosit-o fără probleme pe IOS, dar bănuiesc că există variantă pentru Android, sau alte sisteme de operare. O puteți porni când faceți orice fel de mișcare (plimbare pe jos, cu bicicleta, sau alergare). Așa aveți o idee despre numărul de kilometri parcurși, viteza, o estimare a caloriilor arse și alți parametri. Poate veți dori să îmbunătățiți acele cifre în timp, din asta rezultând o stare fizică mai bună.

Strava are propriile provocări pentru cei înscriși și un sistem de segmente, pe care fiecare poate vedea cum se comportă în comparație cu alți atleți. Câștigarea unui astfel de segment a fost de multe ori un obiectiv amuzant pentru care să mă antrenez.

Uite o idee de provocare pentru cei mai puțin în formă: 3km parcurși în fiecare zi pe jos.

strava

Pin It on Pinterest